Våre tjenester

Installasjoner i hus, hytter og leiligheter

RK Elektro har lang erfaring med elektroinstallasjoner i hus, hytter og leiligheter. Vi utfører alle typer installasjoner for nybygg og rehabilitering, serviceoppdrag og feilsøking.

Les mer

Varmepumper

RK Elektro forhandler og installerer varmepumper.

Les mer

Smarthus og styringssystemer

Et smarthus har installert et styringssystem for de elektriske installasjonene. Du får lavere energiforbruk, bedre komfort og enklere betjening.

Les mer

Næring

Vi har gjennomført mange installasjoner på skoler og institusjoner, noe som har gitt oss unik kompetanse for å samkjøre mot alle berørte faggrupper.

Les mer

Prosjektering

RK Elektro har mange års erfaring innen rådgivning, prosjektering, installasjon, drift, vedlikehold og service, og tilbyr kompetanse gjennom hele prosjektgjennomføringen.

Les mer

Spredenett / trådløst nettverk

Sammen med våre søsterselskaper leverer og installerer vi kablingssystem cat 5e, 6, 7 og fiber, samt trådløse nettverk både innendørs og mellom bygninger.

Les mer

Brannalarm og nødlys

Vi leverer og installerer brannalarm og nødlys for alle typer bygg.

Les mer

Innbruddsalarm

Sammen med våre søsterselskaper installerer RK Elektro innbruddsalarmer til både privat- og næringsmarkedet.

Les mer

Adgangskontroll

Sammen med våre søsterselskaper kan vi levere adgangskontrollsystemer til ethvert behov, enten det er å sikre bygget mot uvedkommende, eller å begrense adgang til serverrommet.

Les mer

Kameraovervåkning

Sammen med våre søsterselskaper kan vi levere kameraovervåkning til alle typer bygg, fra enkeltstående kameraer til avanserte digitale løsninger.

Les mer